API

Hvad er et API?

API står for Application Programming Interface, og gør det nemmere for kunder og samarbejdspartnere at integrere vores løsning direkte med deres egen software, eksempelvis i form af regnskabsprogrammer, bogføringssystemer eller faktureringssystemer.

Et API gør det muligt for dine systemer at "tale" direkte med Debitos system fra dine egne systemer. Du får således mulighed for at bruge Debito direkte fra dine egne systemer, og gør inkasso endnu lettere for dig som selvstændig, iværksætter, bogholder eller regnskabsansvarlig.

Debito i dit regnskabsprogram


Vi arbejder på løbende at flere løsninger bliver integreret med vores API, så det bliver endnu nemmere for dig som bruger at benytte vores inkassofunktioner.
Eksempelvis forventes inden for kort tid en integration til de mest gængse regnskabsprogrammer som Billys Billing, e-conomic, Microsoft C5 og lignende økonomisystemer.
Som udgangspunkt er det op til brugeren selv at anvende vores API - hvis dette skulle ligge uden for egne supporterede eksterne løsninger, men kontakt os hvis du har specielle ønsker.
Effektiv og professionel inkassoproces

Anvendelse af Debitos API


Vi forventer at vores API er klar primo 2015.

Ønsker du mere information om vores API eller ønsker et samarbejde - kontakt os!


Effektiv og professionel inkassoproces