Inkasso for alle - uanset beløbets størrelse

Inkasso er heldigvis for mange virksomheder en uvant, men nødvendig, beslutning - hvis du vil sikre dine penge fra dårlige betalere.
Ofte er frustrationen så stor, at det skyldige beløb ofte ender med at blive afskrevet fordi du som virksomhed ikke ønsker besværet og det efterfølgende arbejde der er med at indkræve det skyldige beløb.

Debito gør op med frustrationen og besværet - en gang for alle. Vi mener at, at uanset om du mangler 1000 eller 1.000.000 kroner, så bør du gøre en indsats for at indkræve pengene - og med vores system gør vi det nemt, hurtigt og billigt at kræve dine penge ind, uanset beløbets størrelse.

Det mener vi er fremtidens måde at håndtere inkasso på.Gør op med alt du troede du vidste om inkasso.

For mange er inkasso uoverskueligt, dyr og en besværlig process for at indkræve sine ubetalte regninger. Det har vi gjort det op med.

Vi har skabt en unik online løsning, hvor du kan oprette dine inkasosager. Online og når du har tid.

Dernæst skal du blot fokusere på din forretning og lad os klare resten.

Aldrig har det været nemmere og billigere at sende dine dårlige betalere til inkasso - og derfor ingen undskyldning for ikke at kræve dine ubetalte fakturaer ind.
Inkasso på nettet


Inkasso er vores kerneforretning.

Ved at fokuserer på det vi er bedst til, har vi skabt Danmarks stærkeste inkasso-produkt - hvor høj kvalitet, høj succesrate og lave prise er i fokus.
Dermed er vi en seriøs konkurrent til de dyre advokater og inkassoadvokater der varetager virksomhedernes manglende betalinger og inkassosager.

Modsat advokaterne er vores eneste fokus at optimerer din oplevelse omkring en effektiv inkassobehandling. Derfor kan vi tilbyde Danmarks billigste og mest effektive inkasso.

Vi er så sikre på at vi er Danmarks billigste inkasso, at vi tilbyder
prisgaranti.Inkassobureau

Endnu bedre sammen.

For os er en ting vigtigere end alt andet: Dig - og din forretning!

Derfor er din inkassosag altid i højeste fokus for os, og vi ved at inddrivelse af ubetalte regninger og fakturaer skal foregå professionelt og hurtigt - til gavn for dig, din virksomhed og din bundlinje.

Debito er en platform for dig som iværksætter, selvstændig eller virksomhedens økonomiansvarlige, der hjælper dig med at håndterer dine dårlige betalere og holde styr på dine inkassosager.

Platformen har tilknyttet en stærk samarbejdspartner, der med mere end 115 års erfaring i håndtering af inkasso og dårlige betalere, og er Nordens største inkassobureau, med afdelinger fordelt over hele Europa. Det sikrer dig en effektiv og professionel håndtering af dine ubetalte regninger - og kan indkræve dine ubetalte fakturaer over hele verden.
Debito forhandler den billigste pris hjem til dig og klarer herefter alt administration og kontakt med inkassobureauet. Du skal blot opretter sagen hos os, følger den hvis du har lyst - så klarer vi resten for dig.
Dermed skal du ikke bekymmrer dig om at få den rigtige pris handlet hjem, sørge for kontakten eller administrationen med inkassobureauet. Det hele klarer vi for dig. Nemt ik'?


Inkassofirma

Europas største inkassobureau i ryggen.

Ved at fokuserer på det vi er bedst til, har vi skabt Danmarks stærkeste inkasso-produkt - hvor kvalitet og pris er i fokus.
Dermed er vi en seriøs konkurrent til de dyre advokater og inkassoadvokater der tidligere varetog virksomhedernes manglende betalinger og inkassosager.

Modsat advokaterne er vores eneste fokus at optimerer din oplevelse omkring en effektiv inkassobehandling. Derfor kan vi tilbyde Danmarks billigste og mest effektive inkasso.


Med Europas største inkassobureau i ryggen har Debito et af europas største netværk inden for inkassobranchen. Det betyder at vi kan indkræve dine penge over hele verden - lige så effektivt som hvis din skyldner boede rundt om hjørnet.

Vi er så sikre på at vi er Danmarks billigste inkasso, at vi tilbyder
prisgaranti (læs mere her).

Læs mere

Inkassobureau