Om Debito

At skabe det vi selv manglede.

De bedste produkter skabes der hvor det eksisterende ikke er godt nok. Derfor skabte vi Debito.

Debito startede med en frustration og en undren over besværet og omkostningerne ved at kræve ubetalte regninger og fakturaer ind fra dårlige betalere - og hvor omkostningerne til inkasso ofte oversteg det skyldige beløb, og derfor ofte blev afskrevet.

Vi besluttede os derfor for at gøre noget ved det problem vi selv stod med. Vi udviklede et system og en algoritme til os selv med Nordens største inkassobureau som partner på projektet. Produktet udviklede sig og flere af vores bekendte, kollegaer og venner med egen selvstændig virksomhed begyndte at vise interesse for vores system - vi var tilsydeladende ikke de eneste der havde samme fustration over de dårlige betalere og høje omkostninger.
I samarbejde med advokater, inkassobureauet og virksomhederne der vise interesse for projektet, udviklede vi i fællesskab et online, brugervenligt og intuitivt inkassosystem, med fokus på at fjerne besværet, frustrationen og administrationen med inkasso.

Inkasso på nettet
Inkassobureau

At gøre det komplicerede enkelt.

Alt for mange virksomheder dropper deres inkassosager på grund af besværet, de høje og uoverskuelige priser hos advokaten eller inkassobureauet og vælger derfor at afskrive beløbet. Det er årsagen til at danske virksomheder mister mere end 30 milliarder kr. hvert år.

Vi kender det - sådan havde vi det også.
Debito er skabt for at gøre inkasso simpelt, effektivt og billigt - og dermed gøre det attraktivt at indkræve selv helt små beløb.
Det eneste du skal gøre er at oprette sagen hos os. Så sørger vi for at du får den billigste pris - hos det mest effektive inkassobureau. Og vi er så sikre på at vi er billigst at vi tilbyder prisgaranti - og skaber dermed Danmarks billigste inkasso!


At lave det man brænder for.

Debito består af et professionelt team af revisorer, jurister, økonomer og software-udviklere med en fælles passion: at udvikle en online platform, der hjælper små- og mellemstore virksomheder med at gøre det nemmere at indkræve og administrere deres dårlige betalere og inkasso.Gratis inkasso er ikke et mål men vi kan tilbyde Danmarks bedste inkasso

Læs mere om vores inkasso