Sådan fungerer det.

Missionen er enkel: At skabe Danmarks bedste, mest effektive og mest brugervenlige inkassosystem. Til gavn for dig og din virksomhed. Og vi er godt på vej!

Debito fokuserer på at skabe Danmarks bedste inkassooplevelse for vores kunder. Uden behov for at undersøge hvem der er billigst? Hvem er der mest effektiv? Hvem der håndterer sagen hurtigst? Hos hvem får jeg mine penge hurtigst tilbage? - og alle de andre spørgsmål som naturligt kan forekomme før en inkassosag indledes.

Debito samler alle dine udfordringer i et online system, hvor du blot skal oprette din inkassosag - så klarer vi resten. Vi sørger for en overskuelig pris samt den mest effektive og seriøse partner der kan klare din sag. Enkelt ikke?
Hos Debito har vi Nordens største inkassobureau, Lindorff, der med over 115 års erfaring sikrer dig en professionel håndtering af din sag. Betalingen og kontakten står vi for - og det hele følges på vores online platform, når du har tid og lyst!

Du opretter din inkassosag.

At indkræve penge fra kunder der ikke betaler er en en frustration i sig selv. Men det skal inddrivelsen ikke være.

Derfor er Debito udviklet så enkelt, at det eneste du blot skal oplyse er de basale oplysninger om din skyldner (debitor).
Vi har behov for debitors navn, debitors kontaktoplysninger samt det skyldige beløb.

Opret sagen - og du er igang.Inkasso på nettet

Du følger sagen når det passer dig.

Efter du har oprettet sagen, sættes den igang med det samme.

Dernæst kan du blot læne dig tilbage og afvente for yderligere - men er du alligevel interesseret i hvad inkassobureauet foretager sig i sagen og hvor langt de er - ja så følger du blot det hele på Debito.dk

Det kalder vi "inkasso når du har tid".RKI

Sagen afsluttes.

Vi har en af landets hurtigste gennemløbstider - det betyder at du får et produkt der leverer dine penge langt hurtigere end den typiske advokat kan tilbyde.

Sagen afsluttes online via systemet og pengene indsættes direkte på din konto.


Læs mere
Transcom inkasso