Online inkasso

Inkasso med fokus på dig og din forretning

Os bag Debito er selv selvstændige med mange års erfaring indenfor drift og udvikling af virksomheder - og kender derfor til den spildte tid og frustrationen over dårlige betalere - kunder der enten ikke betaler til tiden eller slet ikke betaler.

Vores online inkassosystem er udviklet med fokus på de udfordringer vi, og mange andre iværksættere, selvstændige, bogholdere, regnskabsansvarelige, osv. oplever i forbindelse med inddrivelse af gæld.

Derfor gør Debito det op med besværlige arbejdsgange, dyre advokater og inkassoadvokater - og har udviklet et system hvor du, når du har tid, kan oprette, følge og afslutte dine inkassosager - 24 timer i døgnet.

Simpelt og enkelt

For os har det været vigtigt at udvikle et effektivt system der er simpelt at anvende. Et system der tager højde for at du som iværksætter ikke skal bruge tid på de dårlige betalere - men skal bruge den på det vigtigste: Dine kunder og din virksomhed.

Her på Debito.dk kan du oprette en inkassosag på 2 minutter - og efterfølgende følge og afslutte sagen. Simpelt ikke?

Opret, følg og afslut... Online
Sagen oprettes

Du opretter din inkassosag online på Debito.dk og er igang på under 2 minutter.

Hos Debito har vi gjort det nemt at oprette dine inkassosager, det eneste du skal oplyse om din skyldner er de basale oplysninger, så som navn og adresse - samt det skyldige beløb og dokumentation (typisk din faktura til kunden).


Christoffer Baadsgaard, Partner, CTO, Debito Danmark, Inkasso
Christoffer Baadsgaard, CTO, Debito Danmark

Sagen følges

Du kan til enhver tid følge din inkassosag online når du har tid i dit administrationspanel på Debito.

På din konto hos Debito kan du altid følge dine igangværende sager. Dine sager er altid opdateret med sidste nye i sagen, eksempelvis kontakten til kunderne, hvilken løsning der aftales og lignende.

Men du behøver ikke logge ind hver dag... For Debito fortæller dig på mail, når der er nyt i din sag. Smart ikke?

Sagen afsluttes

Vores valg af professionelle samarbejdspartnere gør, at din inkassosag afsluttes professionelt og hurtigt.

Det betyder konkret for dig og din virksomhed, at du oplever et hurtigt og ubesværet forløb. Samtidig har vi markedets hurtigste gennemløbstid - det betyder du hos os får dine penge hurtigere end mange af vores konkurrenter.

Christoffer Baadsgaard, CTO, Debito Danmark