Presse

Morten Holst Henriksen og Christoffer Baadsgaard

Pressekontakt

For os er respekt, troværdighed og tilgængelighed nøgleord for vores forretning både over for vores kunder, omverdenen og pressen.

Vi er derfor altid behjælpelige, når du skal bruge oplysninger om vores virksomhed, vores produkter eller inkassobranchen som helhed.

Vedrørende kunde- og supportrelaterede spørgsmål henviser vi til vores support- og kontaktside.

Generelle nyheder fra os findes på vores nyhedsside.

Logo og billeder

Materialet må frit benyttes til redaktionelt brug. "Debito.dk" bedes krediteres ved brug.

Hent vores logo i .eps format her
Hent vores logo i PNG format her

Kontakt

Morten Holst Henriksen medstifter og partner
E-mail: morten @ debito.dk
Direkte: +45 22940076

Christoffer Baadsgaard medstifter og partner
E-mail: christoffer @ debito.dk
E-mail: +45 22662206


Om Debito

Debito er stiftet i 2013 af Christoffer Baadsgaard (Cand.Scient.Medialogi) og Morten Henriksen (Cand.Merc.Aud) efter i flere år at have drevet virksomhed hver for sig. Begge havde oplevet dyre, langsommelige og besværlige processer for at indkræve selv helt små ubetalte regninger fra dårlig betalende kunder.

Skal gælden inddrives ved hjælp af en advokat er processen ofte lang, og prisen når ofte over 2500 kroner uanset gældens størrelse. Dette får ifølge Danmarks Statistik og Dansk Erhverv de fleste virksomheder til at afskrive beløbet, hvilket sker for mere end 30 mia. hvert år. Derudover er processerne hos advokaten ofte uigennemskuelige. Alt sammen som et resultat af, at inkasso ofte ikke er en del af advokatens primære arbejde.

På den anden side står inkassobureauerne, der ofte er effektive, billige og hvor processerne er gennemskuelige og enkle, men servicerer ofte større virksomheder, med større udestående - ofte med over 50 inkassosager om året. Et antal sager de små- og mellemstore virksomheder ofte ikke har, og dermed er mindre interessante for inkassobureauerne.

Debitos ubestridte mål er at gøre op med dårlige betalere, ved at hjælpe iværksættere samt sm- og mellemstore virksomheder med deres inkasso. Hos Debito gør vi små- og mellemstore virksomheder interessante for de effektive og billige inkassobureauer, ved at udvikle en algoritme og et system der samler de mange virksomheder ét sted - nemlig på Debito.dk - Samarbejdet blev indledt med nordens største inkassobureau, Lindorff Danmark A/S.

Debito består i dag af mere end 55.000 linjer kode, der hver dag optimeres og forbedres for at give vores kunder danmarks bedste oplevelse med inkasso.

Læs hele vores historie, her

Morten Holst Henriksen og Christoffer Baadsgaard vinder venture cup for bedste ide